• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Plopşoru până la Cipău

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cipău

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Plopşoru la Cipău

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Plopşoru la Cipău. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Plopşoru la Cipău transport tren

Distanța 199 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Plopşoru - Cipău

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 10 h 26 min
Plopsoru - Cipau Hm
21:34 - 08:00
49,40 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 9 h 7 min
Plopsoru - Cipau Hm
21:34 - 06:41
49,40 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 48 min
Plopsoru - Cipau Hm
17:53 - 06:41
57,05 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 14 h 7 min
Plopsoru - Cipau Hm
17:53 - 08:00
57,05 RON

Cât durează călătoria de la Plopşoru la Cipău cu trenul?

Călătoria între Plopşoru și Cipău cu trenul este aproximativ 199 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

În ce moment al zilei pot călători de la Plopşoru la Cipău?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Plopşoru la Cipău, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Plopşoru la Cipău?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Plopşoru și Cipău. Vă puteți începe călătoria în Plopşoru la stații precum Plopsoru. Acestea se leagă de stații care includ Cipau Hm din Cipău. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Plopşoru la Cipău.

Câte călătorii de la Plopşoru la Cipău sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Plopşoru la Cipău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.