• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Podu Iloaiei până la Iaşi Starting from 4,40 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Călătoria dvs. de la Podu Iloaiei la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Podu Iloaiei la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Podu Iloaiei la Iaşi?

Prețurile biletelor de tren de la Podu Iloaiei la Iaşi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Podu Iloaiei la Iaşi vor costa 4,40 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 6,14 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Podu Iloaiei la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 4,40 RON
Durata călătoriei 47 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 08:23
Ultima plecare 00:40
Distanța 26 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
16
Transportatori
1
Prețul minim
4,40 RON
Prețul maxim
15,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 22 min
Podu Iloaiei - Iași
09:18 - 09:40
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 22 min
Podu Iloaiei - Iași
15:19 - 15:41
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 22 min
Podu Iloaiei - Iași
17:29 - 17:51
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 22 min
Podu Iloaiei - Iași
19:28 - 19:50
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 22 min
Podu Iloaiei - Iași
21:19 - 21:41
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 22 min
Podu Iloaiei - Iași
22:51 - 23:13
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 22 min
Podu Iloaiei - Iași
00:40 - 01:02
4,40 RON

Cât durează călătoria de la Podu Iloaiei la Iaşi cu trenul?

Distanța dintre Podu Iloaiei și Iaşi este în jur de 26 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 47 min. Totuși, cele mai rapide rute între Podu Iloaiei și Iaşi durează 22 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Podu Iloaiei la Iaşi?

Prima plecare zilnică de la Podu Iloaiei la Iaşi este la 08:23, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 00:40. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Podu Iloaiei și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Podu Iloaiei laIaşi?

Veți putea pleca din Podu Iloaiei folosind stații precum Podu Iloaiei. Acestea vă conectează cu stații care includ Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Podu Iloaiei, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Podu Iloaiei la Iaşi?

Veți putea să călătoriți de la Podu Iloaiei la Iaşi folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 16 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 25 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Podu Iloaiei la Iaşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 10 legături directe de la Podu Iloaiei la Iaşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.