Gasiți un tren de la Poieni până la Cărpiniş

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Cărpiniş

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 46,65RON
Durata călătoriei 9 h 59 min
Călătorii pe zi 4
Prima plecare: 03:43
Ultima plecare: 15:01
Distanța 486km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Poieni la Cărpiniş.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Cărpiniş. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Poieni la Cărpiniş, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii deservesc ruta de la Poieni la Cărpiniş?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Poieni la Cărpiniş oferite de Infofer.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Poieni la Cărpiniş?

În medie, bilete de tren de la Poieni la 50,93 RON de cost Cărpiniş, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 46,65 RON.

Trenuri din Poieni spre Cărpiniş


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Poieni și Cărpiniş?

Trenurile spre pot pleca din Cărpiniş ultimul Poieni și să ajungă la Carpinis.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Cărpiniş ultimul este călătoria?

Primul tren spre 03:02 pleacă la ora Cărpiniş ultimul, în timp ce ultimul la 15:02. În medie, călătoria durează 9 ore și 52 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 8 ore și 52 minute Cărpiniş ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another