Tren Predeal - Braşov prețuri de la 5,42RON

Începe de la
5,42RON
Descoperă

Predeal la Braşov de la tren

Călătoria de la Predeal la Braşov de la tren este de 16,8 km și durează 33 min. Există 49 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:35 și ultima la 00:06. Este posibil să călătoriți de la Predeal la Braşov cu tren pentru doar 5,42RON sau până la 20,13RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 5,42RON.

Cel mai bun preț 5,42RON
Durata călătoriei 33 min
Conexiune pe zi 49
Cel mai mic pret 5,42RON
Cel mai mare preț 20,13RON
Prima Plecare 07:35
Ultima Plecare 00:06
Distanţă 16,8 km
Plecare Predeal
Sosire Braşov
Transportatori Astra Trans Carpatic, Transferoviar Calatori,

Tren Bilete de la Predeal la Braşov

  Sep 29
  5,42RON
  21°
  Sep 30
  Detalii
  22°
  Oct 01
  Detalii
  20°
  Oct 02
  Detalii
  17°
  Oct 03
  Detalii
  17°
  Oct 04
  Detalii
  21°
  Oct 05
  Detalii
  19°
  Oct 06
  Detalii
  19°
  Oct 07
  Detalii
  14°
  Oct 08
  Detalii
  10°
  Oct 09
  Detalii
  14°
  Oct 10
  Detalii
  17°
  Oct 11
  Detalii
  15°
  Oct 12
  Detalii
  Oct 13
  Detalii
Departure date
Friday,Sep 29 2023
21°

Călătoria de la Predeal la Braşov cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Predeal la Braşov. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Predeal la Braşov?

Când călătoriți de la Predeal la Braşov, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 11,78RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,95RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Predeal la Braşov

 
Sep 29
Vineri
21°
5,42RON
Sep 30
Sâmbătă
22°
Detalii
Oct 01
Duminică
20°
Detalii
Oct 02
Luni
17°
Detalii
Oct 03
Marți
17°
Detalii
Oct 04
Miercuri
21°
Detalii
Oct 05
Joi
19°
Detalii
Bilete ieftine de de la Predeal la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Predeal la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Predeal la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Predeal la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Predeal la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Braşov, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Astra Trans Carpatic, Transferoviar Calatori și Softrans de la Predeal la Braşov
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Predeal la Braşov cu tren.
Facilităţi Astra Trans Carpatic Transferoviar Calatori Softrans CFR Calatori Regio Calatori
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Bagaje
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Predeal la Braşov Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.3kg
Autobuz
1.7kg
Zbor
69.2kg
Mașină
6.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Predeal la Braşov cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Predeal și Braşov sunt 0.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Predeal și Braşov? Luând trenul între Predeal și Braşov veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 68.9kg față de un zbor, 1.5kg față de autobuz și 6.4kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Predeal la Braşov?
Un bilet de tren de la Predeal la Braşov este de 11,39RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 5,42RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Predeal la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Predeal la Braşov este de 5,42RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Predeal și Braşov cu tren?
Distanța între Predeal și Braşov este de 16,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Predeal și Braşov?
Călătoria de la Predeal la Braşov durează în medie 46 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 33 min.
Ce companii operează de la Predeal la Braşov?
Ruta Predeal - Braşov este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Astra Trans Carpatic, Transferoviar Calatori, Softrans, CFR Calatori, Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Predeal la Braşov?
Ruta de la Predeal la Braşov are în medie 49 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Predeal la Braşov?
Primul tren de la Predeal la Braşov pleacă la orele 07:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Predeal la Braşov?
Ultimul tren de la Predeal la Braşov pleacă la orele 00:06. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Predeal la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 5,42RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Predeal la Braşov?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Predeal pentru a merge la Braşov. Puteți merge de la Predeal și puteți ajunge la Brașov, Dârste, Bartolomeu și Brașov, Autogara Bartolomeu.
Câte conexiuni directe merg de la Predeal la Braşov?
Există în medie 36 de la Predeal pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Predeal și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Predeal și Braşov este 33 min.
Există un tren direct de la Predeal la Braşov?
Da, există un tren direct între Predeal și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Predeal la Braşov?
Călătoria cu tren de la Predeal la Braşov creează 0.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Predeal

Rute populare

Escapade de weekend de la Predeal

Rute internaționale din Predeal și zonele din apropiere

Alte destinații de la Predeal

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare