Train Illustration

Gasiți un tren de la Predeal până la Braşov

Starting from
4,92 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Predeal la Braşov cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Predeal la Braşov. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Predeal la Braşov?

Când călătoriți de la Predeal la Braşov, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 9,58 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,92 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Predeal la Braşov transport tren

Cel mai bun preț 4,92 RON
Durata călătoriei 43 min
Călătorii pe zi 32
Prima plecare 09:12
Ultima plecare 01:59
Distanța 17 km
Plecare Predeal
Sosire Braşov
Transportatori Infofer, Autogari, RegioTrans, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic, Regio Călători, Softrans

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
32
Transportatori
7
Prețul minim
4,92 RON
Prețul maxim
19 RON

Predeal - Braşov

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6 RON

Data
Sâmbătă 1 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Predeal - Dârste
17:57 - 18:33
CFR Călători
36min
CO2: 0.05kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Predeal la Braşov cu trenul?

Călătoria între Predeal și Braşov cu trenul durează de obicei 43 min pentru a acoperi o distanță de 17 km. Cea mai scurtă călătorie de la Predeal la Braşov vă va duce 28 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Braşov, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Predeal la Braşov?

Prima călătorie a zilei pornește de la Predeal la 09:12. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 01:59. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Predeal și Braşov. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Predeal la Braşov?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Predeal și Braşov. Vă puteți începe călătoria în Predeal la stații precum Predeal. Acestea se leagă de stații care includ Brașov, Dârste și Bartolomeu din Braşov. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Predeal la Braşov.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Predeal la Braşov?

Ruta de la Predeal la Braşov este deservită de furnizori care includ Infofer, RegioTrans, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic, Regio Călători și Softrans. De la această listă de furnizori de transport, există până la 36 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Predeal de 32 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Predeal la Braşov, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 29 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback