Gasiți un tren de la Predeal până la București


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 3,40RON
Durata călătoriei 2 h 34 min
Călătorii pe zi 60
Prima plecare: 02:25
Ultima plecare: 21:11
Distanța 126km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Predeal la București.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Predeal la o clipire București din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Predeal la București?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Predeal la București oferite de Regio Călători și CFR Călători.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Predeal la București?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Predeal la București ultimul de 34,18 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Predeal pentru a putea fi în jur de București 3,40 RON.

Prețul biletului Predeal - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
25 RON20 RON Detalii Detalii 32 RON30 RON Detalii
33,54 RON33,54 RON33,54 RON Detalii 33,54 RON33,54 RON Detalii
18,30 RON16,50 RON16,50 RON Detalii 15,05 RON15,05 RON Detalii

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va București ultimul ajungeti?

Trenurile să plece de la Predeal Predeal București ultimul și ajung în București Nord, București Băneasa și București Obor.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp București ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 2 ore și 56 minute pentru a ajunge la cu trenul București, dar va avea nevoie de 2 ore și 46 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 04:07, în timp ce ultima părăsește Predeal la 20:07.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another