Gasiți un tren de la Râmnicu Vâlcea până la Braşov

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 20 RON
Durata călătoriei 9 h 13 min
Călătorii pe zi 91
Prima plecare: 02:50
Ultima plecare: 17:41
Distanța 114km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Râmnicu Vâlcea la Braşov.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Râmnicu Vâlcea la o clipire Braşov din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Trenurile de la Râmnicu Vâlcea la care companiile: Braşov se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Râmnicu Vâlcea la Braşov oferite de CFR Călători.

Care este prețul biletelor de tren de la Râmnicu Vâlcea la Braşov?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Râmnicu Vâlcea la Braşov pentru 20,35 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 73,85 RON medie Braşov ultimul.

Prețul biletului Râmnicu Vâlcea - Braşov în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
24 RON20 RON Detalii Detalii Detalii Detalii 20 RON

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Ce stații face trenurile să plece de la Braşov?

Trenurile spre pot pleca din Braşov ultimul Râmnicu Vâlcea și Râmnicu Vâlcea Nord H și să ajungă la Bartolomeu, Dârste și Brașov.

Cât timp durează de la Râmnicu Vâlcea la și când Braşov trenurile plece?

În timp ce primul tren spre frunze la 09:12 Braşov ultimul, ultima este programată pentru 20:10. Durata medie a călătoriei este de 8 ore și 50 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Braşov în 5 ore și 31 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another