Gasiți un tren de la Râmnicu Vâlcea până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in București

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 36,55RON
Durata călătoriei 10 h 36 min
Călătorii pe zi 221
Prima plecare: 02:50
Ultima plecare: 23:20
Distanța 156km

bilete de tren ieftine de la Râmnicu Vâlcea pe virail București.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Râmnicu Vâlcea cu trenul până la București?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Râmnicu Vâlcea ruta trenului -. București <.

Care este prețul biletelor de tren de la Râmnicu Vâlcea la București?

În medie, bilete de tren de la Râmnicu Vâlcea la 111,08 RON de cost București, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 36,55 RON.

Prețul biletului Râmnicu Vâlcea - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
63,20 RON61,45 RON60,30 RON45,75 RON59,85 RON59,85 RON Detalii
19,01 RON Detalii 23,76 RON Detalii Detalii Detalii Detalii

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Ce stații face trenurile să plece de la București?

Puteți lua trenul spre Râmnicu Vâlcea și Râmnicu Vâlcea Nord H la București, care ajunge la București Obor, București Băneasa și București Nord.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la București ultimul?

Primul tren spre 02:12 pleacă la ora București ultimul, în timp ce ultimul la 19:06. În medie, călătoria durează 10 ore și 47 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 9 ore și 22 minute București ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another