Gasiți un tren de la Reşiţa până la Arad

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Arad

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 17,90RON
Durata călătoriei 8 h 21 min
Călătorii pe zi 43
Prima plecare: 04:01
Ultima plecare: 20:00
Distanța 108km

bilete de tren ieftine de la Reşiţa pe virail Arad.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la Reşiţa cu trenul până la Arad?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Regio Călători și CFR Călători, servind ruta trenului între Reşiţa și Arad.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Reşiţa la Arad?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Reşiţa din 17,90 RON Arad. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 93,80 RON.


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Reşiţa și Arad?

Trenurile spre va pleca de la Arad ultimul Reșița Nord și va ajunge la Arad și Aradu Nou.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Arad ultimul este călătoria?

Primul tren spre 04:07 pleacă la ora Arad ultimul, în timp ce ultimul la 22:06. În medie, călătoria durează 7 ore și 49 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 4 ore și 4 minute Arad ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another