Gasiți un tren de la Reşiţa până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 54,54 RON
Durata călătoriei 12 h 39 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 07:26
Ultima plecare 00:30
Distanța 346 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Reşiţa la București.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Reşiţa la București. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Reşiţa la București?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Reşiţa la București pentru 54,54 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 87,26 RON medie București ultimul.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Reşiţa pentru a București?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Reşiţa ruta trenului -. București .

Trenuri din Reşiţa spre București

La ce oră trenurile de concediu și cât timp București ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 12 h 39 min pentru a ajunge la cu trenul București, dar va avea nevoie de 9 h 31 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 07:26, în timp ce ultima părăsește Reşiţa la 00:30.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Reşiţa și București?

Puteți lua trenul spre Reșița Nord la București, care ajunge la București Băneasa, București Nord și București Obor.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Deoarece călătoria între Reşiţa și relativ scurt București ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.