Gasiți un tren de la Reşiţa până la Caransebeş


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 4RON
Durata călătoriei 1 h 15 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare: 05:27
Ultima plecare: 22:15
Distanța 29km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Reşiţa la Caransebeş.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Caransebeş. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Reşiţa la Caransebeş, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Trenurile de la Reşiţa la care companiile: Caransebeş se poate călători cu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Reşiţa și Caransebeş.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Caransebeş?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Reşiţa la Caransebeş ultimul de 10,28 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Reşiţa pentru a putea fi în jur de Caransebeş 4,00 RON.

Prețul biletului Reşiţa - Caransebeş în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 4,35 RON Detalii Detalii Detalii Detalii 4,35 RON

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Reşiţa și Caransebeş, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Ce stații face trenurile să plece de la Caransebeş?

Puteți lua trenul spre Reșița Nord la Caransebeş, care ajunge la Caransebeș și Caransebeș Hc.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Caransebeş ultimul?

În medie, este nevoie de 1 ora și 7 minute pentru a ajunge la cu trenul Caransebeş, dar va avea nevoie de 55 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 05:07, în timp ce ultima părăsește Reşiţa la 22:07.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another