Gasiți un tren de la Reşiţa până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 15,60 RON
Durata călătoriei 5 h 51 min
Călătorii pe zi 20
Prima plecare 07:35
Ultima plecare 00:30
Distanța 72 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Reşiţa la Timişoara.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Reşiţa la o clipire Timişoara din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Timişoara?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Reşiţa din 15,02 RON Timişoara. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 24,04 RON.

Ce companii de turism de la Reşiţa cu trenul până la Timişoara?

Pentru a ajunge la cu trenul Timişoara, vă puteți baza pe Regio Călători și CFR Călători, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
16,50 RON 16,50 RON 16,50 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
24,36 RON 19,49 RON 13,40 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Reşiţa spre Timişoara

Cât timp va dura de la Reşiţa te la cu trenul și Timişoara atunci când fac trenurile plece?

În medie, este nevoie de 5 h 39 min pentru a ajunge la cu trenul Timişoara, dar va avea nevoie de 1 h 55 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 07:26, în timp ce ultima părăsește Reşiţa la 00:30.

Ce stații face trenurile să plece de la Timişoara?

Trenurile spre pot pleca din Timişoara ultimul Reșița Nord și să ajungă la Timișoara Sud, Timișoara Nord, Timișoara C.E.T., Timișoara Est și Ronaț Triaj Gr. D.

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.