• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Robești, Județul Buzău până la Iaşi

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Călătorie rapidă și ușoară de la Robești, Județul Buzău la Iaşi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Robești, Județul Buzău la Iaşi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Robești, Județul Buzău la Iaşi transport tren

Distanța 222 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Infofer-logo
Infofer
Durata: 18 h 15 min
Robesti Hm - Nicolina
05:26 - 23:41
Infofer-logo
Infofer
Durata: 14 h 10 min
Robesti Hm - Nicolina
05:26 - 19:36
Infofer-logo
Infofer
Durata: 26 h 23 min
Robesti Hm - Iasi
05:26 - 07:49
Infofer-logo
Infofer
Durata: 18 h 25 min
Robesti Hm - Iasi
05:26 - 23:51
Infofer-logo
Infofer
Durata: 18 h 23 min
Robesti Hm - Iasi
05:26 - 23:49
Infofer-logo
Infofer
Durata: 14 h 20 min
Robesti Hm - Iasi
05:26 - 19:46
Infofer-logo
Infofer
Durata: 18 h 1 min
Robesti Hm - Iasi
05:26 - 23:27

Cât durează să ajung de la Robești, Județul Buzău la Iaşi cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 222 km de la Robești, Județul Buzău la Iaşi. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Robești, Județul Buzău la Iaşi ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la Robești, Județul Buzău la Iaşi?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Robești, Județul Buzău la Iaşi la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Robești, Județul Buzău la Iaşi?

În Robești, Județul Buzău, stațiile de plecare includ Robesti Hm. Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Nicolina și Iasi. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Robești, Județul Buzău la Iaşi au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Robești, Județul Buzău la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.