Gasiți un tren de la Roman până la Milişăuţi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 14 RON
Durata călătoriei 3 h 51 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare: 03:01
Ultima plecare: 17:05
Distanța 119km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Roman la Milişăuţi.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Milişăuţi. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Roman la Milişăuţi, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Trenurile de la Roman la care companiile: Milişăuţi se poate călători cu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Roman ruta trenului -. Milişăuţi <.

Cât costă biletele de tren de la Roman la Milişăuţi?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Roman la Milişăuţi pentru 14,45 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 24,40 RON medie Milişăuţi ultimul.

Trenuri din Roman spre Milişăuţi


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Milişăuţi ultimul ajungeti?

Puteți lua trenul spre Roman la Milişăuţi, care ajunge la Milisauti.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Milişăuţi ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 4 ore și 4 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 2 ore și 54 minute în Milişăuţi. Primul tren pleacă de la Roman la 03:12, iar ultimul pleacă la 17:12. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another