Gasiți un tren de la Rotterdam până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 97,45 RON
Durata călătoriei 1 h 10 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 09:58
Ultima plecare 19:58
Distanța 120 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Rotterdam la Bruxelles.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Rotterdam la Bruxelles?

În medie, bilete de tren de la Rotterdam la 235,38 RON de cost Bruxelles, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 97,45 RON.

Ce companii de turism de la Rotterdam cu trenul până la Bruxelles?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea Thalys și EUROSTAR, oferind conexiuni de tren între Rotterdam și Bruxelles.

Eurostar este de mare viteză serviciu de transport feroviar celebru pentru conectarea Marii Britanii la restul Europei prin tunelul de sub Canalul Mânecii. Eurostar oferă legături de tren de la, și, Londra, la unele dintre cele mai mari orașe din Franța și Belgia, și anume la Bruxelles, Paris, Lyon și Marsilia.

Trenuri din Rotterdam spre Bruxelles

Cât timp va dura de la Rotterdam te la cu trenul și Bruxelles atunci când fac trenurile plece?

În medie, este nevoie de 1 h 10 min pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, dar va avea nevoie de 1 h 8 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 10:58, în timp ce ultima părăsește Rotterdam la 19:58.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Rotterdam la Bruxelles?

Trenurile spre pot pleca din Bruxelles ultimul Rotterdam și Rotterdam Centraal și să ajungă la Brussels-Midi/Zuid și Bruxelles Midi Brussel Zuid.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Rotterdam și Bruxelles, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.