Train Illustration

Gasiți un tren de la Rupea până la Sibiu

Starting from
16,25 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Rupea la Sibiu cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Rupea la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Rupea la Sibiu?

Când călătoriți de la Rupea la Sibiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 42,17 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 16,25 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rupea la Sibiu transport tren

Cel mai bun preț 16,25 RON
Durata călătoriei 5 h 33 min
Călătorii pe zi 19
Prima plecare 05:22
Ultima plecare 02:23
Distanța 86 km
Plecare Rupea
Sosire Sibiu
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
19
Transportatori
2
Prețul minim
16,25 RON
Prețul maxim
65,49 RON

Rupea - Sibiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

23 RON

Data
Vineri 23 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Rupea - Sibiu
16:39 - 21:36
CFR Călători
4h 57min
1 schimbări
CO2: 0.25kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Rupea la Sibiu cu trenul?

Călătoria între Rupea și Sibiu este lungă de vreo 87 km și de obicei durează aproximativ 5 h 33 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 h 19 min. Dacă încercați să ajungeți de la Rupea la Sibiu cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Rupea la Sibiu?

Prima călătorie a zilei pornește de la Rupea la 05:22. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 02:23. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Rupea și Sibiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Rupea la Sibiu cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Rupea folosind stații precum Rupea. Acestea vă conectează cu stații care includ Sibiu, Sibiu hc, Turnișor și Atelier Zona H din Sibiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Rupea, fie în Sibiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Rupea la Sibiu?

Ruta de la Rupea la Sibiu este deservită de furnizori care includ Infofer și CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 22 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Rupea de 19 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Rupea la Sibiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 19 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback