Gasiți un tren de la Salonta până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 16,50RON
Durata călătoriei 5 h 13 min
Călătorii pe zi 38
Prima plecare: 04:05
Ultima plecare: 19:08
Distanța 121km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Salonta la Timişoara.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Salonta la Timişoara?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Salonta ruta trenului -. Timişoara <.

Cât costă biletele de tren de la Salonta la Timişoara?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Salonta la, de asemenea, doar Timişoara 16,50 RON, în timp ce prețul mediu este 50,95 RON.

Prețul biletului Salonta - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
18 RON Detalii Detalii Detalii 18 RON Detalii Detalii
25 RON Detalii Detalii Detalii 27 RON Detalii Detalii

Deoarece călătoria între Salonta și relativ scurt Timişoara ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Ce stații face trenurile să plece de la Timişoara?

Puteți lua trenul spre Salonta la Timişoara, care ajunge la Timisoara Nord, Ronat Triaj Gr. D, Timisoara C.E.T., Timisoara Sud, Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Sud, Timișoara Est și Timișoara C.E.T..

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Salonta la Timişoara programată?

În medie, este nevoie de 4 ore și 4 minute pentru a ajunge la cu trenul Timişoara, dar va avea nevoie de 2 ore și 24 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 04:03, în timp ce ultima părăsește Salonta la 21:02.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another