Gasiți un tren de la Salonta până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 19,30 RON
Durata călătoriei 4 h 44 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare 07:03
Ultima plecare 21:28
Distanța 121 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Salonta la Timişoara.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Salonta la o clipire Timişoara din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Timişoara?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Salonta din 17,50 RON Timişoara. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 31,48 RON.

Trenurile de la Salonta la care companiile: Timişoara se poate călători cu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Salonta și Timişoara.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
19,30 RON Detalii 19,30 RON Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Salonta spre Timişoara

Cât timp va dura de la Salonta te la cu trenul și Timişoara atunci când fac trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 h 15 min Timişoara ultimul, dar, în medie, este nevoie de 5 h 10 min. Primul tren indreptat spre Timişoara ultimul la 07:08, în timp ce ultima părăsește Salonta la 21:28.

Stații care servesc linia de cale ferată Salonta - Timişoara?

Trenurile pleacă Salonta din Salonta și să ajungă la Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est, Timișoara Sud și Timișoara C.E.T..

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Deoarece călătoria între Salonta și relativ scurt Timişoara ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.