Tren Salonta - Valea lui Mihai prețuri de la 9,09RON

Începe de la
9,09RON
Descoperă

Salonta la Valea lui Mihai de la tren

Călătoria de la Salonta la Valea lui Mihai de la tren este de 88,2 km și durează 5 h 3 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:39 și ultima la 19:23. Este posibil să călătoriți de la Salonta la Valea lui Mihai cu tren pentru doar 9,09RON sau până la 41,53RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 9,09RON.

Cel mai bun preț 9,09RON
Durata călătoriei 5 h 3 min
Conexiune pe zi 4
Cel mai mic pret 9,09RON
Cel mai mare preț 41,53RON
Prima Plecare 06:39
Ultima Plecare 19:23
Distanţă 88,2 km
Plecare Salonta
Sosire Valea lui Mihai
Transportatori CFR Calatori, Interregional Calatori

Tren Bilete de la Salonta la Valea lui Mihai

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  23°
  Oct 02
  Detalii
  22°
  Oct 03
  Detalii
  23°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  24°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  Detalii
  15°
  Oct 08
  Detalii
  16°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  Detalii
  20°
  Oct 11
  Detalii
  19°
  Oct 12
  Detalii
  15°
  Oct 13
  Detalii
  12°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la Salonta la Valea lui Mihai cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Salonta la Valea lui Mihai? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Salonta la Valea lui Mihai?

În medie, un bilet de tren de la Salonta la Valea lui Mihai vă va costa 25,85RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 9,20RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Salonta la Valea lui Mihai
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Salonta la Valea lui Mihai.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Salonta la Valea lui Mihai, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Salonta la Valea lui Mihai.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Salonta la Valea lui Mihai

Cele mai ieftine bilete de tren Salonta - Valea lui Mihai pot fi găsite până la 0RON dacă aveți noroc sau 17RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 30RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Valea lui Mihai cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Valea lui Mihai, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori and Interregional Calatori de la Salonta la Valea lui Mihai
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Salonta la Valea lui Mihai cu tren.
Facilităţi CFR Calatori Interregional Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Salonta la Valea lui Mihai Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.0kg
Autobuz
12.9kg
Zbor
515.1kg
Mașină
49.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Salonta la Valea lui Mihai cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Salonta și Valea lui Mihai sunt 2.0kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Salonta și Valea lui Mihai? Luând trenul între Salonta și Valea lui Mihai veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 513.1kg față de un zbor, 10.9kg față de autobuz și 47.7kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Salonta la Valea lui Mihai?
Un bilet de tren de la Salonta la Valea lui Mihai este de 25,51RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 9,09RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Salonta la Valea lui Mihai?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Salonta la Valea lui Mihai este de 9,09RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Salonta și Valea lui Mihai cu tren?
Distanța între Salonta și Valea lui Mihai este de 88,2 km.
Cât durează călătoria cu tren între Salonta și Valea lui Mihai?
Călătoria de la Salonta la Valea lui Mihai durează în medie 5 h 43 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 h 3 min.
Ce companii operează de la Salonta la Valea lui Mihai?
Ruta Salonta - Valea lui Mihai este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Salonta la Valea lui Mihai?
Ruta de la Salonta la Valea lui Mihai are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Salonta la Valea lui Mihai?
Primul tren de la Salonta la Valea lui Mihai pleacă la orele 06:39. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Salonta la Valea lui Mihai?
Ultimul tren de la Salonta la Valea lui Mihai pleacă la orele 19:23. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Salonta la Valea lui Mihai?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 9,09RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Salonta la Valea lui Mihai?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Salonta pentru a merge la Valea lui Mihai. Puteți merge de la Salonta și puteți ajunge la Valea Lui Mihai.
Câte conexiuni directe merg de la Salonta la Valea lui Mihai?
Există în medie 1 de la Salonta pentru a merge la Valea lui Mihai.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Salonta și Valea lui Mihai?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Salonta și Valea lui Mihai este 5 h 3 min.
Există un tren direct de la Salonta la Valea lui Mihai?
Da, există un tren direct între Salonta și Valea lui Mihai.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Salonta la Valea lui Mihai?
Călătoria cu tren de la Salonta la Valea lui Mihai creează 2.0kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Salonta

Rute populare

Escapade de weekend de la Salonta

Rute internaționale din Salonta și zonele din apropiere

Alte destinații de la Salonta

Principalele rute spre Valea lui Mihai

Alte rute populare