Gasiți un tren de la Saschiz până la Rebrişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Rebrişoara

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 60,20RON
Durata călătoriei 13 h 26 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare: 02:43
Ultima plecare: 17:10
Distanța 128km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Saschiz la Rebrişoara.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii pe care le ia de la Saschiz cu trenul până la Rebrişoara?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Saschiz la Rebrişoara oferite de Infofer.

Cât costă biletele de tren de la Saschiz la Rebrişoara?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Saschiz la Rebrişoara pentru 60,20 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 68,88 RON medie Rebrişoara ultimul.

Trenuri din Saschiz spre Rebrişoara


Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis. <

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Saschiz - Rebrişoara?

Trenurile spre pot pleca din Rebrişoara ultimul Saschiz H și să ajungă la Rebrisoara.

Cât timp durează de la Saschiz la și când Rebrişoara trenurile plece?

În medie, este nevoie de 13 ore și 13 minute pentru a ajunge la cu trenul Rebrişoara, dar va avea nevoie de 11 ore și 19 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 02:04, în timp ce ultima părăsește Saschiz la 17:04.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another