Gasiți un tren de la Satu Mare până la Crasna

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 122 RON
Durata călătoriei 22 h 48 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare: 02:04
Ultima plecare: 17:00
Distanța 70km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Satu Mare la Crasna.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Crasna. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Satu Mare la Crasna, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii deservesc ruta de la Satu Mare la Crasna?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Satu Mare ruta trenului -. Crasna <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Crasna?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Satu Mare la Crasna ultimul de 163,78 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Satu Mare pentru a putea fi în jur de Crasna 121,70 RON.

Trenuri din Satu Mare spre Crasna


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Satu Mare și Crasna?

Trenurile să plece de la Satu Mare Satu Mare Crasna ultimul și ajung în Crasna.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Crasna ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 21 ore și 53 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 19 ore și 7 minute în Crasna. Primul tren pleacă de la Satu Mare la 02:12, iar ultimul pleacă la 02:12. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another