Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Satu Mare până la Huedin

Starting from
30,40 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Huedin

Descoperă

Călătoria de la Satu Mare la Huedin cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Satu Mare la Huedin? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Satu Mare la Huedin, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Satu Mare la Huedin?

Când călătoriți de la Satu Mare la Huedin, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 52,72 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 30,40 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Satu Mare la Huedin transport tren

Cel mai bun preț 30,40 RON
Durata călătoriei 5 h 48 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare 05:03
Ultima plecare 02:41
Distanța 105 km
Plecare Satu Mare
Sosire Huedin
Transportatori Infofer, Autogari, , CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
7
Transportatori
1
Prețul minim
30,40 RON
Prețul maxim
67,60 RON

Satu Mare - Huedin

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

44,10 RON

Data
Duminică 29 Mai 2022
CFR Călători-logo
Satu Mare Sud - Huedin
07:54 - 15:16
CFR Călători
7h 22min
2 schimbări
CO2: 0.3kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Satu Mare la Huedin cu trenul?

Distanța dintre Satu Mare și Huedin este în jur de 105 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 5 h 48 min. Totuși, cele mai rapide rute între Satu Mare și Huedin durează 4 h 8 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Satu Mare la Huedin?

Prima călătorie a zilei pornește de la Satu Mare la 05:03. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 02:41. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Satu Mare și Huedin. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Satu Mare laHuedin?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Satu Mare și Huedin. Vă puteți începe călătoria în Satu Mare la stații precum Satu Mare și Satu Mare Sud. Acestea se leagă de stații care includ Huedin din Huedin. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Satu Mare la Huedin.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Satu Mare spre Huedin?

Ruta de la Satu Mare la Huedin este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 8 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Satu Mare de 7 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Satu Mare la Huedin, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback