Train Illustration

Gasiți un tren de la Satu Mare până la Valea lui Mihai

Starting from
8,32 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Satu Mare la Valea lui Mihai cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Satu Mare la Valea lui Mihai. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Satu Mare la Valea lui Mihai cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Satu Mare la Valea lui Mihai costă 8,32 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 15,44 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Satu Mare la Valea lui Mihai.Satu Mare la Valea lui Mihai transport tren

Cel mai bun preț 8,32 RON
Durata călătoriei 1 h 16 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 05:03
Ultima plecare 23:03
Distanța 63 km
Plecare Satu Mare
Sosire Valea lui Mihai
Transportatori Autogari, Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
12
Transportatori
2
Prețul minim
8,32 RON
Prețul maxim
27,08 RON

Satu Mare - Valea lui Mihai

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

11 RON

Data
Marți 27 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Satu Mare Sud - Valea lui Mihai
20:03 - 21:25
CFR Călători
1h 22min
CO2: 0.18kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Satu Mare la Valea lui Mihai cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Satu Mare la Valea lui Mihai, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Satu Mare și Valea lui Mihai vor termina călătoria în 56 min. În medie, vă va lua cam 1 h 16 min pentru a parcurge 64 km între Satu Mare și Valea lui Mihai.

Când sunt plecările de la Satu Mare la Valea lui Mihai?

În general, prima plecare a zilei din Satu Mare va fi la 05:03, iar ultima plecare va fi la 23:03. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Satu Mare la Valea lui Mihai se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Satu Mare la Valea lui Mihai cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Satu Mare, stațiile de plecare includ Satu Mare și Satu Mare Sud. Când veți sosi în Valea lui Mihai, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Valea lui Mihai. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Satu Mare spre Valea lui Mihai?

Veți putea să călătoriți de la Satu Mare la Valea lui Mihai folosind companii precum Infofer și CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 12 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Satu Mare la Valea lui Mihai folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 12 legături directe de la Satu Mare la Valea lui Mihai în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback