Gasiți un tren de la Şelimbăr până la Brazi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Brazi

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 23,65RON
Durata călătoriei 9 h 13 min
Călătorii pe zi 28
Prima plecare: 07:41
Ultima plecare: 14:03
Distanța 110km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Şelimbăr la Brazi pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Brazi. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Şelimbăr la Brazi, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii de turism de la Şelimbăr cu trenul până la Brazi?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Infofer, servind ruta trenului între Şelimbăr și Brazi.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Şelimbăr la Brazi?

În medie, bilete de tren de la Şelimbăr la 40,38 RON de cost Brazi, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 23,65 RON.

Trenuri din Şelimbăr spre Brazi


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Şelimbăr și relativ scurt Brazi ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Şelimbăr și Brazi?

Trenurile spre va pleca de la Brazi ultimul Sibiu Gr. Selimbar Hm și va ajunge la Brazi.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Brazi ultimul?

Primul tren spre 07:05 pleacă la ora Brazi ultimul, în timp ce ultimul la 09:05. În medie, călătoria durează 9 ore și 36 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 6 ore și 47 minute Brazi ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another