Tren Sibiu - Brăila prețuri de la 10,46 lei

Începe de la
10,46 lei
Descoperă

Sibiu la Brăila de la tren

Călătoria de la Sibiu la Brăila de la tren este de 304,73 km și durează 11 ore 57 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:06 și ultima la 18:11. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Brăila cu tren pentru doar 10,46 lei sau până la 187,49 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,46 lei.

Cel mai mic pret10,46 lei
Durata călătoriei11 ore 57 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret10,46 lei
Cel mai mare preț187,49 lei
Prima Plecare03:06
Ultima Plecare18:11
Distanţă304,73 km
PlecareSibiu
SosireBrăila
TransportatoriTransferoviar Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Sibiu la Brăila

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătorie rapidă și ușoară de la Sibiu la Brăila cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sibiu la Brăila. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Sibiu la Brăila?

Când călătoriți de la Sibiu la Brăila, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 145,12 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 10,46 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Sibiu la Brăila variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 145,12 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Sibiu la Brăila cu trenul?

Distanța dintre Sibiu și Brăila este aproximativ 304,73 km. În general, va dura în jur de 11 ore 57 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Sibiu și Brăila este lungă de vreo 304,73 km și de obicei durează aproximativ 11 ore 57 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 9 ore 37 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Sibiu la Brăila cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sibiu la Brăila?

Puteți pleca din Sibiu la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Brăila la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Sibiu și Brăila. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Sibiu la Brăila au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Sibiu la Brăila poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 3 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Sibiu la Brăila. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Sibiu la Brăila variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sibiu la Brăila

Bilete ieftine de tren de la Sibiu la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sibiu la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 8,16 lei la 332,61 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 98% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sibiu la Brăila

Cele mai ieftine bilete de tren Sibiu - Brăila pot fi găsite până la 10,46 lei dacă aveți noroc sau 76,24 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 101,78 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Brăila, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori de la Sibiu la Brăila
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sibiu la Brăila cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori Interregional Calatori
luggage Bagaje check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

Sibiu la Brăila Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
21.33kg
Autobuz
22.85kg
Zbor
60.95kg
Mașină
48.76kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sibiu la Brăila cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sibiu și Brăila sunt 21.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sibiu și Brăila? Luând trenul între Sibiu și Brăila veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 39.62kg față de un zbor, 1.52kg față de autobuz și 27.43kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sibiu la Brăila?
Un bilet de tren de la Sibiu la Brăila este de 145,12 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,46 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sibiu la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sibiu la Brăila este de 10,46 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Brăila cu tren?
Distanța între Sibiu și Brăila este de 304,73 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sibiu și Brăila?
Călătoria de la Sibiu la Brăila durează în medie 11 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 37 min..
Ce companii operează de la Sibiu la Brăila?
Ruta Sibiu - Brăila este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sibiu la Brăila?
Ruta de la Sibiu la Brăila are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sibiu la Brăila?
Primul tren de la Sibiu la Brăila pleacă la orele 03:06. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sibiu la Brăila?
Ultimul tren de la Sibiu la Brăila pleacă la orele 18:11. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 10,46 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sibiu și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sibiu și Brăila este 9 ore 37 min..
Există un tren direct de la Sibiu la Brăila?
Da, există un tren direct între Sibiu și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sibiu la Brăila?
Călătoria cu tren de la Sibiu la Brăila creează 21.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare