Train Illustration

Gasiți un tren de la Sibiu până la Brăila

Starting from
69,50 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Sibiu la Brăila cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sibiu la Brăila? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Sibiu la Brăila cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Sibiu la Brăila. Însă în medie veți plăti în jur de 134,13 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 69,50 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Sibiu la Brăila transport tren

Durata călătoriei 12 h 25 min
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 06:55
Ultima plecare 23:13
Distanța 304 km
Plecare Sibiu
Sosire Brăila
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Sibiu - Brăila în fiecare zi

 
Azi
Detalii
97,73 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
22
Transportatori
3
Prețul minim
69,50 RON
Prețul maxim
195,56 RON

Sibiu - Brăila

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

95 RON

Data
Sâmbătă 1 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Turnișor - Brăila
08:44 - 21:58
CFR Călători
13h 14min
2 schimbări
CO2: 0.87kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Sibiu la Brăila cu trenul?

Călătoria de la Sibiu la Brăila acoperă o distanță de 305 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 12 h 27 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 9 h 44 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Sibiu la Brăila făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Brăila?

Prima călătorie a zilei pornește de la Sibiu la 06:50. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:13. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sibiu și Brăila. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Sibiu la Brăila?

Puteți pleca din Sibiu la stații precum Turnișor, Sibiu hc, Sibiu și Atelier Zona H. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Brăila la următoarele stații: Brăila. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Sibiu și Brăila. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Sibiu la Brăila sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sibiu la Brăila folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 20 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 30 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sibiu la Brăila folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Sibiu la Brăila în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 20 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback