Gasiți un tren de la Sibiu până la Craiova

Începe de la
33,25 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

De la 33,25 RON

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Sibiu la Craiova cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sibiu la Craiova? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Sibiu la Craiova cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Sibiu la Craiova. Însă în medie veți plăti în jur de 50,40 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 28,78 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Sibiu la Craiova de la Train este de 167 km și durează 6 h 15 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:20 și ultima la 18:24. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Craiova cu Train pentru doar 28,78 RON sau până la 140,90 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,80 RON.

Cel mai bun preț 31,50 RON
Durata călătoriei 6 h 15 min
Conexiune pe zi 4
Cel mai mic pret 31,50 RON
Cel mai mare preț 46,90 RON
Prima Plecare 05:06
Ultima Plecare 18:24
Distanţă 167 km
Plecare Sibiu
Sosire Craiova
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Sibiu la Craiova

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  6.805
  Feb 05
  Detalii
  -1°
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -5°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  Detalii
  -3°
  Feb 10
  Detalii
  -2°
  Feb 11
  6.447
  -2°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
Detalii
Feb 04
Saturday
33,25 RON
Feb 05
Sunday
-1°
Detalii
Feb 06
Monday
-2°
Detalii
Feb 07
Tuesday
-5°
Detalii
Feb 08
Wednesday
-4°
Detalii
Feb 09
Thursday
-3°
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva Sibiu - Craiova Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Sibiu la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
47.88kg
Tren
2.352kg
Autobuz
11.424kg
Mașină
8.232kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Craiova

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să merg de la Sibiu la Craiova cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Sibiu la Craiova, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Sibiu și Craiova vor termina călătoria în 4 h 57 min. În medie, vă va lua cam 6 h 15 min pentru a parcurge 168 km între Sibiu și Craiova.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Sibiu la Craiova, care de obicei este la 04:20. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 18:24. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Sibiu la Craiova?

Veți putea pleca din Sibiu folosind stații precum Sibiu, Atelier Zona H și Sibiu Bus Station. Acestea vă conectează cu stații care includ Craiova Triaj Hc și Craiova din Craiova. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Sibiu, fie în Craiova, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Sibiu la Craiova?

Dacă vreți să ajungeți de la Sibiu la Craiova, puteți călători cu furnizori precum Infofer și Cfr Călători. Veți găsi un număr maxim de 41 plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Sibiu și Craiova. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback