• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Sibiu până la Iaşi Starting from 79,25 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Sibiu la Iaşi

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sibiu la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Sibiu la Iaşi?

Când călătoriți de la Sibiu la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 122,34 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 79,25 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Sibiu la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 84,40 RON
Durata călătoriei 16 h 33 min
Călătorii pe zi 59
Prima plecare 06:50
Ultima plecare 02:37
Distanța 305 km

Prețul biletului Sibiu - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
90,45 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
270,07 RON
Detalii
73,08 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
60
Transportatori
1
Prețul minim
79,25 RON
Prețul maxim
189,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 15 h 1 min
Sibiu - Iași
10:27 - 01:28
90,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 57 min
Atelier Zona H - Iași
10:31 - 01:28
90,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 44 min
Atelier Zona H - Iași
17:24 - 09:40
92,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 17 h 42 min
Atelier Zona H - Iași
16:51 - 10:33
93,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 47 min
Atelier Zona H - Nicolina
16:51 - 11:04
94,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 15 h 52 min
Sibiu - Nicolina
10:27 - 02:19
94,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 15 h 48 min
Atelier Zona H - Nicolina
10:31 - 02:19
94,70 RON

Cât durează să ajung de la Sibiu la Iaşi cu trenul?

Distanța dintre Sibiu și Iaşi este în jur de 305 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 16 h 34 min. Totuși, cele mai rapide rute între Sibiu și Iaşi durează 12 h 41 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Iaşi?

Prima plecare zilnică de la Sibiu la Iaşi este la 06:55, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 02:37. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sibiu și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Sibiu la Iaşi?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Sibiu de la următoarele stații: Sibiu, Atelier Zona H, Sibiu hc și Turnișor. Sosind la Iaşi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Iași și Nicolina. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Iaşi.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Sibiu spre Iaşi?

În medie, sunt 60 plecări zilnice de la Sibiu la Iaşi. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 102 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie plecări de la Sibiu care merg direct la Iaşi. Există 60 călătorii cu una sau mai multe schimbări