Gasiți un tren de la Sibiu până la Ocna Sibiului

Începe de la
4,50 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Sibiu la Ocna Sibiului cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sibiu la Ocna Sibiului. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Sibiu la Ocna Sibiului cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Sibiu la Ocna Sibiului costă 3,11 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 5,67 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sibiu la Ocna Sibiului.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Sibiu la Ocna Sibiului de la Train este de 12 km și durează 26 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 09:10 și ultima la 02:21. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Ocna Sibiului cu Train pentru doar 3,11 RON sau până la 15,34 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 3,11 RON
Durata călătoriei 26 min
Conexiune pe zi 37
Cel mai mic pret 3,11 RON
Cel mai mare preț 15,34 RON
Prima Plecare 09:10
Ultima Plecare 02:21
Distanţă 12 km
Plecare Sibiu
Sosire Ocna Sibiului
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Sibiu la Ocna Sibiului

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  -1°
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -5°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  Detalii
  -3°
  Feb 10
  Detalii
  -2°
  Feb 11
  Detalii
  -2°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Sibiu - Ocna Sibiului Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Sibiu la Ocna Sibiului Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
3.705kg
Tren
0.182kg
Autobuz
0.884kg
Mașină
0.637kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Ocna Sibiului

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sibiu la Ocna Sibiului cu trenul?

Călătoria de la Sibiu la Ocna Sibiului acoperă o distanță de 13 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 26 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Sibiu la Ocna Sibiului făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Ocna Sibiului?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Sibiu la Ocna Sibiului la 09:10. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:21. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sibiu la Ocna Sibiului?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Sibiu și Ocna Sibiului. Vă puteți începe călătoria în Sibiu la stații precum Sibiu Hc, Turnișor și Atelier Zona H. Acestea se leagă de stații care includ Băile Ocna Sibiului Hc din Ocna Sibiului. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Sibiu la Ocna Sibiului.

Câte călătorii zilnice există de la Sibiu la Ocna Sibiului?

Ruta de la Sibiu la Ocna Sibiului este deservită de furnizori care includ Infofer și Cfr Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 47 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Sibiu de 37 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Sibiu la Ocna Sibiului, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 27 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback