Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Sibiu până la Ocna Sibiului

Starting from
3,10 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 3,40 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Ocna Sibiului

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Sibiu la Ocna Sibiului cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sibiu la Ocna Sibiului. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Sibiu la Ocna Sibiului cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Sibiu la Ocna Sibiului costă 3,10 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 4,29 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sibiu la Ocna Sibiului.Sibiu la Ocna Sibiului transport tren

Cel mai bun preț 3,10 RON
Durata călătoriei 26 min
Călătorii pe zi 37
Prima plecare 08:33
Ultima plecare 02:21
Distanța 12 km
Plecare Sibiu
Sosire Ocna Sibiului
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Prețul biletului Sibiu - Ocna Sibiului în fiecare zi

 
Azi
3,40 RON
Mâine
3,40 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
35
Transportatori
1
Prețul minim
3,10 RON
Prețul maxim
15,40 RON

Sibiu - Ocna Sibiului

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

3,40 RON

Data
Luni 16 Mai 2022
CFR Călători-logo
Sibiu - Ocna Sibiului
23:15 - 23:31
CFR Călători
16min
CO2: 0.03kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sibiu la Ocna Sibiului cu trenul?

Călătoria de la Sibiu la Ocna Sibiului acoperă o distanță de 13 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 28 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Sibiu la Ocna Sibiului făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Ocna Sibiului?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Sibiu la Ocna Sibiului la 08:38. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:21. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sibiu la Ocna Sibiului?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Sibiu și Ocna Sibiului. Vă puteți începe călătoria în Sibiu la stații precum Sibiu hc, Sibiu, Turnișor și Atelier Zona H. Acestea se leagă de stații care includ Ocna Sibiului și Băile Ocna Sibiului Hc din Ocna Sibiului. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Sibiu la Ocna Sibiului.

Câte călătorii zilnice există de la Sibiu la Ocna Sibiului?

Ruta de la Sibiu la Ocna Sibiului este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 44 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Sibiu de 36 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Sibiu la Ocna Sibiului, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 26 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback