Train Illustration

Gasiți un tren de la Sibiu până la Satu Mare

Starting from
54,96 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Sibiu la Satu Mare cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Sibiu la Satu Mare? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Sibiu la Satu Mare cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Sibiu la Satu Mare variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Sibiu la Satu Mare vor costa 54,96 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 108,48 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Sibiu la Satu Mare transport tren

Durata călătoriei 14 h 27 min
Călătorii pe zi 25
Prima plecare 09:06
Ultima plecare 02:21
Distanța 242 km
Plecare Sibiu
Sosire Satu Mare
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului Sibiu - Satu Mare în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
24
Transportatori
3
Prețul minim
54,96 RON
Prețul maxim
164,07 RON

Sibiu - Satu Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

Data
Duminică 2 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Turnișor - Satu Mare
07:37 - 22:08
CFR Călători
14h 31min
2 schimbări
CO2: 0.7kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sibiu la Satu Mare cu trenul?

Călătoria de la Sibiu la Satu Mare acoperă o distanță de 243 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 h 36 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 9 h 44 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Sibiu la Satu Mare făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Sibiu la Satu Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Sibiu la 06:40. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 02:21. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sibiu și Satu Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Sibiu la Satu Mare cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Sibiu de la următoarele stații: Sibiu, Sibiu hc, Turnișor și Atelier Zona H. Sosind la Satu Mare, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Satu Mare și Satu Mare Sud. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Satu Mare.

Câte călătorii de la Sibiu la Satu Mare au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sibiu la Satu Mare folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 25 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 33 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sibiu la Satu Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Sibiu la Satu Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 25 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback