Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Sibiu până la Timişoara Starting from 31,30 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Descoperă

Călătoria de la Sibiu la Timişoara cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sibiu la Timişoara? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Sibiu la Timişoara?

Prețurile biletelor de tren de la Sibiu la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Sibiu la Timişoara vor costa 31,30 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 67,80 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Sibiu la Timişoara transport tren

Cel mai bun preț 38,55 RON
Durata călătoriei 10 h 53 min
Călătorii pe zi 61
Prima plecare 04:20
Ultima plecare 01:34
Distanța 227 km

Prețul biletului Sibiu - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
40,95 RON
38,98 RON
Mâine
40,95 RON
53,60 RON
În 2 zile
40,95 RON
53,60 RON
În 3 zile
38,55 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
57,70 RON
Detalii
În 6 zile
61,35 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
80
Transportatori
1
Prețul minim
31,30 RON
Prețul maxim
156,95 RON

Sibiu - Timişoara

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

57,70 RON

Data
Duminică 19 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Turnișor - Ronaț Triaj Gr. D
20:13 - 06:59
CFR Călători
10h 46min
2 schimbări
CO2: 8.17kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 13 h 14 min
Turnișor - Ronaț Triaj Gr. D
22:13 - 08:59
61,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 11 h 23 min
Turnișor - Timișoara Sud
09:37 - 21:00
61,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 11 h 27 min
Turnișor - Timișoara C.E.T.
09:37 - 21:04
61,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 11 h 58 min
Turnișor - Timișoara Est
09:37 - 21:35
61,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 14 h 32 min
Sibiu hc - Ronaț Triaj Gr. D
23:31 - 08:59
62,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 14 h 34 min
Atelier Zona H - Ronaț Triaj Gr. D
23:33 - 08:59
62,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 11 h 46 min
Atelier Zona H - Timișoara Sud
09:14 - 21:00
62,20 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sibiu la Timişoara cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Sibiu la Timişoara, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Sibiu și Timişoara vor termina călătoria în 6 h 28 min. În medie, vă va lua cam 12 h 18 min pentru a parcurge 227 km între Sibiu și Timişoara.

Când sunt plecările de la Sibiu la Timişoara?

În general, prima plecare a zilei din Sibiu va fi la 05:25, iar ultima plecare va fi la 01:34. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Sibiu la Timişoara se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sibiu la Timişoara?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Sibiu de la următoarele stații: Sibiu, Turnișor, Sibiu hc și Atelier Zona H. Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Sud, Timișoara C.E.T. și Timișoara Est. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Timişoara.

Câte călătorii de la Sibiu la Timişoara sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sibiu la Timişoara folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 71 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 101 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sibiu la Timişoara folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Sibiu la Timişoara în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 70 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Timişoara

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.