Gasiți un tren de la Sighetu Marmaţiei până la Ploieşti

Începe de la
74,86 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti?

Când călătoriți de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 116,83 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 74,86 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Sighetu Marmaţiei la Ploieşti transport tren

Cel mai bun preț 74,86 RON
Durata călătoriei 17 h 28 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 18:00
Ultima plecare 02:30
Distanța 370 km
Plecare Sighetu Marmaţiei
Sosire Ploieşti
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
3
Prețul minim
74,86 RON
Prețul maxim
160,91 RON

Sighetu Marmaţiei - Ploieşti

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti cu trenul?

Călătoria între Sighetu Marmaţiei și Ploieşti este lungă de vreo 370 km și de obicei durează aproximativ 17 h 28 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 12 h 18 min. Dacă încercați să ajungeți de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti?

Prima plecare zilnică de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti este la 18:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 02:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sighetu Marmaţiei și Ploieşti. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Sighetu Marmaţiei laPloieşti?

Veți putea pleca din Sighetu Marmaţiei folosind stații precum Sighetu Marmației. Acestea vă conectează cu stații care includ Ploiești Vest, Ploiești Est și Ploiești Sud din Ploieşti. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Sighetu Marmaţiei, fie în Ploieşti, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Sighetu Marmaţiei spre Ploieşti?

Veți putea să călătoriți de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 14 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 15 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Sighetu Marmaţiei la Ploieşti în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 13 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback