Tren Sinaia - Braşov prețuri de la 1,76 lei

Începe de la
1,76 lei
Descoperă

Sinaia la Braşov de la tren

Călătoria de la Sinaia la Braşov de la tren este de 33,53 km și durează 1 oră 12 min.. Există 47 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:59 și ultima la 22:46. Este posibil să călătoriți de la Sinaia la Braşov cu tren pentru doar 1,76 lei sau până la 25,07 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1,76 lei.

Cel mai mic pret1,76 lei
Durata călătoriei1 oră 12 min.
Conexiune pe zi47
Cel mai mic pret1,76 lei
Cel mai mare preț25,07 lei
Prima Plecare05:59
Ultima Plecare22:46
Distanţă33,53 km
PlecareSinaia
SosireBraşov
TransportatoriRegio Calatori, Astra Trans CarpaticDetalii

Tren Bilete de la Sinaia la Braşov

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Ajungeți de la Sinaia la Braşov cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sinaia la Braşov. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Sinaia la Braşov?

Prețurile biletelor de tren de la Sinaia la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Sinaia la Braşov vor costa 1,76 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 13,10 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sinaia la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Sinaia la Braşov. Însă în medie veți plăti în jur de 13,10 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sinaia la Braşov cu trenul?

Călătoria între Sinaia și Braşov cu trenul este aproximativ 33,53 km. Vă va lua cam 1 oră 12 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Sinaia la Braşov, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Sinaia și Braşov vor termina călătoria în 0 ore 57 min.. În medie, vă va lua cam 1 oră 12 min. pentru a parcurge 33,53 km între Sinaia și Braşov.

Când sunt plecările de la Sinaia la Braşov?

Prima călătorie a zilei pornește de la Sinaia la 05:59. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:46. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sinaia și Braşov. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Sinaia la 05:59. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 22:46. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sinaia și Braşov. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Sinaia la Braşov?

În Sinaia, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Braşov, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Sinaia la Braşov?

Veți putea să călătoriți de la Sinaia la Braşov folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 47 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sinaia la Braşov folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 35 legături directe de la Sinaia la Braşov în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 12 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sinaia la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sinaia la Braşov

Bilete ieftine de tren de la Sinaia la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sinaia la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sinaia la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sinaia la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sinaia la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,52 lei la 7,62 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 54% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sinaia la Braşov

Cele mai ieftine bilete de tren Sinaia - Braşov pot fi găsite până la 5,57 lei dacă aveți noroc sau 6,81 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 7,52 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Braşov, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Regio Calatori, Astra Trans Carpatic și Softrans de la Sinaia la Braşov
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sinaia la Braşov cu train.
Facilităţi Regio Calatori Astra Trans Carpatic Softrans Transferoviar Calatori CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check
luggage Bagaje cross cross cross check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross cross cross check
wifi Wifi cross cross cross cross check
power_sockets Prize cross cross cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross cross cross check

Sinaia la Braşov Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.35kg
Autobuz
2.51kg
Zbor
6.71kg
Mașină
5.36kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sinaia la Braşov cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sinaia și Braşov sunt 2.35kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sinaia și Braşov? Luând trenul între Sinaia și Braşov veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 4.36kg față de un zbor, 0.16kg față de autobuz și 3.01kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sinaia la Braşov?
Un bilet de tren de la Sinaia la Braşov este de 13,10 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1,76 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sinaia la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sinaia la Braşov este de 1,76 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sinaia și Braşov cu tren?
Distanța între Sinaia și Braşov este de 33,53 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sinaia și Braşov?
Călătoria de la Sinaia la Braşov durează în medie 1 oră 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 57 min..
Ce companii operează de la Sinaia la Braşov?
Ruta Sinaia - Braşov este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Astra Trans Carpatic, Softrans, Transferoviar Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sinaia la Braşov?
Ruta de la Sinaia la Braşov are în medie 47 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sinaia la Braşov?
Primul tren de la Sinaia la Braşov pleacă la orele 05:59. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sinaia la Braşov?
Ultimul tren de la Sinaia la Braşov pleacă la orele 22:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sinaia la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 1,76 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Sinaia la Braşov?
Există în medie 35 de la Sinaia pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sinaia și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sinaia și Braşov este 0 ore 57 min..
Există un tren direct de la Sinaia la Braşov?
Da, există un tren direct între Sinaia și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sinaia la Braşov?
Călătoria cu tren de la Sinaia la Braşov creează 2.35kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sinaia

Rute populare

Escapade de weekend de la Sinaia

Rute internaționale din Sinaia și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sinaia

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare