Gasiți un tren de la Slatina până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 37,55 RON
Durata călătoriei 5 h 6 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 07:23
Ultima plecare 19:17
Distanța 138 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Slatina la București.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Slatina la București. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Slatina la București?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Slatina la, de asemenea, doar București 22,70 RON, în timp ce prețul mediu este 51,82 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Slatina la București?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Slatina și București.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
37,55 RON 39,40 RON Detalii Detalii Detalii Detalii 48,90 RON
24,36 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Slatina spre București

La ce oră trenurile de concediu și cât timp București ultimul este călătoria?

Primul tren spre 06:10 pleacă la ora București ultimul, în timp ce ultimul la 19:17. În medie, călătoria durează 5 h 13 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 3 h 16 min București ultimul.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Slatina și București?

Trenurile spre pot pleca din București ultimul Slatina și să ajungă la București Nord, București Obor și București Băneasa.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Slatina și București, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.