Gasiți un tren de la Slatina până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in București

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 22,70RON
Durata călătoriei 6 h 19 min
Călătorii pe zi 44
Prima plecare: 01:43
Ultima plecare: 23:17
Distanța 138km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Slatina la București.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Slatina cu trenul până la București?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Slatina la București oferite de CFR Călători.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Slatina la București?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Slatina din 22,70 RON București. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 98,95 RON.

Prețul biletului Slatina - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
26,50 RON37,85 RON51,75 RON26,50 RON25,25 RON Detalii Detalii
23,76 RON23,76 RON28,52 RON19,01 RON33,27 RON Detalii Detalii

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Slatina și București, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Slatina la București?

Trenurile spre pot pleca din București ultimul Slatina și să ajungă la București Obor, București Băneasa și București Nord.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Slatina la București programată?

Durata medie a călătoriei este 7 ore și 36 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 4 ore și 54 minute în București. Primul tren pleacă de la Slatina la 01:07, iar ultimul pleacă la 21:06. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another