Tren Slatina - Potcoava prețuri de la 5,42RON

Începe de la
5,42RON
Descoperă

Slatina la Potcoava de la tren

Călătoria de la Slatina la Potcoava de la tren este de 23,2 km și durează 22 min. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:10 și ultima la 22:43. Este posibil să călătoriți de la Slatina la Potcoava cu tren pentru doar 5,42RON sau până la 10,41RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 5,42RON.

Cel mai bun preț 5,42RON
Durata călătoriei 22 min
Conexiune pe zi 6
Cel mai mic pret 5,42RON
Cel mai mare preț 10,41RON
Prima Plecare 05:10
Ultima Plecare 22:43
Distanţă 23,2 km
Plecare Slatina
Sosire Potcoava
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Slatina la Potcoava

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  23°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  25°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  22°
  Oct 08
  Detalii
  16°
  Oct 09
  Detalii
  18°
  Oct 10
  Detalii
  22°
  Oct 11
  Detalii
  21°
  Oct 12
  Detalii
  14°
  Oct 13
  Detalii
  11°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătorie rapidă și ușoară de la Slatina la Potcoava cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Slatina la Potcoava? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Slatina la Potcoava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Slatina la Potcoava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Slatina la Potcoava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Slatina la Potcoava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Slatina la Potcoava

Cele mai ieftine bilete de tren Slatina - Potcoava pot fi găsite până la 4RON dacă aveți noroc sau 5RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 6RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Potcoava cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Potcoava, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Slatina la Potcoava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Slatina la Potcoava cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Slatina la Potcoava Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.2kg
Autobuz
1.0kg
Zbor
40.3kg
Mașină
3.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Slatina la Potcoava cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Slatina și Potcoava sunt 0.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Slatina și Potcoava? Luând trenul între Slatina și Potcoava veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 40.1kg față de un zbor, 0.9kg față de autobuz și 3.7kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Slatina la Potcoava?
Un bilet de tren de la Slatina la Potcoava este de 6,50RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 5,42RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Slatina la Potcoava?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Slatina la Potcoava este de 5,42RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Slatina și Potcoava cu tren?
Distanța între Slatina și Potcoava este de 23,2 km.
Cât durează călătoria cu tren între Slatina și Potcoava?
Călătoria de la Slatina la Potcoava durează în medie 26 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 22 min.
Ce companii operează de la Slatina la Potcoava?
Ruta Slatina - Potcoava este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Slatina la Potcoava?
Ruta de la Slatina la Potcoava are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Slatina la Potcoava?
Primul tren de la Slatina la Potcoava pleacă la orele 05:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Slatina la Potcoava?
Ultimul tren de la Slatina la Potcoava pleacă la orele 22:43. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Slatina la Potcoava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 5,42RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Slatina la Potcoava?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Slatina pentru a merge la Potcoava. Puteți merge de la Slatina și puteți ajunge la Potcoava.
Câte conexiuni directe merg de la Slatina la Potcoava?
Există în medie 6 de la Slatina pentru a merge la Potcoava.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Slatina și Potcoava?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Slatina și Potcoava este 22 min.
Există un tren direct de la Slatina la Potcoava?
Da, există un tren direct între Slatina și Potcoava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Slatina la Potcoava?
Călătoria cu tren de la Slatina la Potcoava creează 0.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Slatina

Rute populare

Escapade de weekend de la Slatina

Rute internaționale din Slatina și zonele din apropiere

Alte destinații de la Slatina

Principalele rute spre Potcoava

Rute asemănătoare

Alte rute populare