Gasiți un tren de la Slobozia până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12,70 RON
Durata călătoriei 2 h 28 min
Călătorii pe zi 22
Prima plecare 07:34
Ultima plecare 18:45
Distanța 101 km

Bilete de tren ieftine de la Slobozia pe virail București.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către București?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Slobozia la, de asemenea, doar București 12,70 RON, în timp ce prețul mediu este 19,95 RON.

Trenurile de la Slobozia la care companiile: București se poate călători cu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Slobozia și București.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 15,25 RON Detalii 14,40 RON Detalii Detalii Detalii
19,49 RON 19,49 RON Mai mult 23,14 RON Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Slobozia spre București

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la București ultimul?

Primul tren spre 07:37 pleacă la ora București ultimul, în timp ce ultimul la 18:45. În medie, călătoria durează 2 h 30 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h 31 min București ultimul.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Slobozia și București?

Trenurile pleacă Slobozia din Slobozia Veche și Slobozia Sud și să ajungă la București Nord, București Obor și București Băneasa.

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.