Gasiți un tren de la Slobozia până la Nucet

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Nucet

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 24,80RON
Durata călătoriei 6 h 15 min
Călătorii pe zi 22
Prima plecare: 05:00
Ultima plecare: 16:56
Distanța 145km

bilete de tren ieftine de la Slobozia pe virail Nucet.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Slobozia la Nucet. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Slobozia pentru a Nucet?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Slobozia ruta trenului -. Nucet <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Nucet?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Slobozia din 24,80 RON Nucet. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 33,55 RON.

Trenuri din Slobozia spre Nucet


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Stații care servesc linia de cale ferată Slobozia - Nucet?

Puteți lua trenul spre Slobozia Sud la Nucet, care ajunge la Nucet.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Nucet ultimul?

Primul tren spre 05:10 pleacă la ora Nucet ultimul, în timp ce ultimul la 14:10. În medie, călătoria durează 6 ore și 54 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 ore Nucet ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another