Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Suceava până la Bacău

Starting from
13,85 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 15,60 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 14,75 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Descoperă

Călătoria dvs. de la Suceava la Bacău cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Suceava la Bacău? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Suceava la Bacău, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Suceava la Bacău?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Suceava la Bacău. Însă în medie veți plăti în jur de 35,45 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 13,85 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Suceava la Bacău transport tren

Cel mai bun preț 13,85 RON
Durata călătoriei 3 h 7 min
Călătorii pe zi 38
Prima plecare 07:42
Ultima plecare 02:30
Distanța 128 km
Plecare Suceava
Sosire Bacău
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Prețul biletului Suceava - Bacău în fiecare zi

 
Azi
15,60 RON
34,11 RON
Mâine
15,60 RON
29,23 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
14,75 RON
Detalii
În 4 zile
13,85 RON
Detalii
În 5 zile
13,85 RON
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
39
Transportatori
1
Prețul minim
13,85 RON
Prețul maxim
58,95 RON

Suceava - Bacău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

14,75 RON

Data
Miercuri 29 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Bănești Suceava hc - Bacău
15:40 - 18:14
CFR Călători
2h 34min
1 schimbări
CO2: 0.37kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Suceava la Bacău cu trenul?

Călătoria de la Suceava la Bacău acoperă o distanță de 129 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 h 10 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 h 31 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Suceava la Bacău făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Suceava la Bacău?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Suceava la Bacău, care de obicei este la 04:11. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 02:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Suceava laBacău?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Suceava și Bacău. Vă puteți începe călătoria în Suceava la stații precum Bănești Suceava hc, Suceava, Suceava Nord și Suceava Vest. Acestea se leagă de stații care includ Bacău și Lespezi Bacău Hc din Bacău. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Suceava la Bacău.

Câte călătorii de la Suceava la Bacău sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Suceava la Bacău folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 39 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 48 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Suceava la Bacău folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 11 legături directe de la Suceava la Bacău în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 28 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
101 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback