Train Illustration

Gasiți un tren de la Suceava până la Sighetu Marmaţiei

Starting from
59,80 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 81,95 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Suceava la Sighetu Marmaţiei cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Suceava la Sighetu Marmaţiei? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Suceava la Sighetu Marmaţiei?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Suceava la Sighetu Marmaţiei costă 59,80 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 88,09 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Suceava la Sighetu Marmaţiei.Suceava la Sighetu Marmaţiei transport tren

Cel mai bun preț 77,40 RON
Durata călătoriei 13 h 38 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 09:07
Ultima plecare 20:32
Distanța 180 km
Plecare Suceava
Sosire Sighetu Marmaţiei
Transportatori Infofer, CFR Călători

Prețul biletului Suceava - Sighetu Marmaţiei în fiecare zi

 
Azi
81,95 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
77,40 RON
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
12
Transportatori
2
Prețul minim
59,80 RON
Prețul maxim
205,50 RON

Suceava - Sighetu Marmaţiei

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

77,40 RON

Data
Vineri 19 August 2022
CFR Călători-logo
Bănești Suceava hc - Sighetu Marmației
06:55 - 21:29
CFR Călători
14h 34min
2 schimbări
CO2: 0.52kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Suceava la Sighetu Marmaţiei cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Suceava la Sighetu Marmaţiei, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Suceava și Sighetu Marmaţiei vor termina călătoria în 8 h 41 min. În medie, vă va lua cam 14 h 42 min pentru a parcurge 180 km între Suceava și Sighetu Marmaţiei.

La ce oră sunt plecările de la Suceava la Sighetu Marmaţiei?

Prima plecare zilnică de la Suceava la Sighetu Marmaţiei este la 09:04, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 20:32. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Suceava și Sighetu Marmaţiei. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Suceava laSighetu Marmaţiei?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Suceava și Sighetu Marmaţiei. Vă puteți începe călătoria în Suceava la stații precum Suceava Vest, Bănești Suceava hc, Suceava Nord și Suceava. Acestea se leagă de stații care includ Sighetu Marmației din Sighetu Marmaţiei. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Suceava la Sighetu Marmaţiei.

Câte călătorii de la Suceava la Sighetu Marmaţiei au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Suceava la Sighetu Marmaţiei poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer și CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 12 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Suceava la Sighetu Marmaţiei. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Suceava la Sighetu Marmaţiei variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
241 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback