Gasiți un tren de la Târgovişte până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in București

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 9,05RON
Durata călătoriei 2 h 23 min
Călătorii pe zi 64
Prima plecare: 03:50
Ultima plecare: 17:35
Distanța 75km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Târgovişte la București pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru București. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Târgovişte la București, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii pe care le ia de la Târgovişte cu trenul până la București?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Târgovişte și București.

Care este prețul biletelor de tren de la Târgovişte la București?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Târgovişte la București ultimul de 81,33 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Târgovişte pentru a putea fi în jur de București 9,05 RON.

Prețul biletului Târgovişte - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
11 RON11 RON11 RON11 RON Detalii 10 RON Detalii
10 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Târgovişte și București, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Ce stații face trenurile să plece de la București?

Trenurile spre pot pleca din București ultimul Târgoviște și să ajungă la București Nord, București Băneasa și București Obor.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Târgovişte la București programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 ora și 23 minute București ultimul, dar, în medie, este nevoie de 2 ore și 34 minute. Primul tren indreptat spre București ultimul la 03:11, în timp ce ultima părăsește Târgovişte la 17:06.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another