Gasiți un tren de la Târgovişte până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 9,55 RON
Durata călătoriei 2 h 33 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 05:50
Ultima plecare 19:30
Distanța 75 km

Bilete de tren ieftine de la Târgovişte pe virail București.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Târgovişte la București?

În medie, bilete de tren de la Târgovişte la 19,17 RON de cost București, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 9,55 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Târgovişte pentru a București?

Pentru a ajunge la cu trenul București, vă puteți baza pe CFR Călători și Transferoviar Călători, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
10,60 RON 10,60 RON 10,60 RON 10,60 RON 9,55 RON 9,55 RON Detalii
12,18 RON 12,18 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Târgovişte spre București

Cât timp va dura de la Târgovişte te la cu trenul și București atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 2 h 31 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 1 h 23 min în București. Primul tren pleacă de la Târgovişte la 05:50, iar ultimul pleacă la 19:30.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Târgovişte la București?

Trenurile spre va pleca de la București ultimul Târgoviște și va ajunge la București Nord, București Băneasa și București Obor.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Târgovişte și București, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.