Gasiți un tren de la Târgu Jiu până la Turceni

Începe de la
9 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Turceni cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Târgu Jiu la Turceni. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Târgu Jiu la Turceni?

Când călătoriți de la Târgu Jiu la Turceni, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 12,70 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 7,22 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Târgu Jiu la Turceni de la Train este de 41 km și durează 2 h 5 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:20 și ultima la 22:15. Este posibil să călătoriți de la Târgu Jiu la Turceni cu Train pentru doar 7,22 RON sau până la 25,78 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 7,22 RON
Durata călătoriei 2 h 5 min
Conexiune pe zi 9
Cel mai mic pret 7,22 RON
Cel mai mare preț 25,78 RON
Prima Plecare 07:20
Ultima Plecare 22:15
Distanţă 41 km
Plecare Târgu Jiu
Sosire Turceni
Transportatori Infofer, CFR Călători

Tren Bilete de la Târgu Jiu la Turceni

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -2°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  -1°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Târgu Jiu - Turceni Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Târgu Jiu la Turceni Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
11.97kg
Tren
0.588kg
Autobuz
2.856kg
Mașină
2.058kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Turceni

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Târgu Jiu la Turceni cu trenul?

Distanța dintre Târgu Jiu și Turceni este în jur de 42 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 h 5 min. Totuși, cele mai rapide rute între Târgu Jiu și Turceni durează 1 h 12 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Târgu Jiu la Turceni?

Prima călătorie a zilei pornește de la Târgu Jiu la 07:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:15. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Târgu Jiu și Turceni. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Târgu Jiu la Turceni?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Târgu Jiu și Turceni. Vă puteți începe călătoria în Târgu Jiu la stații precum Târgu Jiu și Ecaterina Teodoroiu. Acestea se leagă de stații care includ Turceni din Turceni. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Târgu Jiu la Turceni.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Târgu Jiu spre Turceni?

Ruta de la Târgu Jiu la Turceni este deservită de furnizori care includ Infofer și Cfr Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 9 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Târgu Jiu de 9 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Târgu Jiu la Turceni, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 6 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback