Gasiți un tren de la Târgu-Mureş până la Braşov

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 28,40 RON
Durata călătoriei 13 h 29 min
Călătorii pe zi 54
Prima plecare 04:44
Ultima plecare 21:42
Distanța 128 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Târgu-Mureş la Braşov pe virail.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Târgu-Mureş la o clipire Braşov din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Braşov?

În medie, bilete de tren de la Târgu-Mureş la 55,45 RON de cost Braşov, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 28,40 RON.

Ce companii pe care le ia de la Târgu-Mureş cu trenul până la Braşov?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Târgu-Mureş la Braşov oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii 30,25 RON 32,10 RON 30,25 RON Detalii 30,25 RON
19,49 RON Mai mult 30,45 RON 30,45 RON Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Târgu-Mureş spre Braşov

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Târgu-Mureş la Braşov programată?

Primul tren spre 05:05 pleacă la ora Braşov ultimul, în timp ce ultimul la 21:42. În medie, călătoria durează 13 h 34 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 h 31 min Braşov ultimul.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Târgu-Mureş la Braşov?

Trenurile spre pot pleca din Braşov ultimul Târgu Mureș, Târgu Mureș Nord, Azomureș Hc și Târgu Mureș Sud și să ajungă la Brașov, Bartolomeu și Dârste.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Târgu-Mureş și relativ scurt Braşov ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.