Gasiți un tren de la Târgu-Mureş până la Braşov

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 27 RON
Durata călătoriei 9 h 51 min
Călătorii pe zi 266
Prima plecare: 04:12
Ultima plecare: 20:30
Distanța 128km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Târgu-Mureş la Braşov pe virail.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Târgu-Mureş la o clipire Braşov din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Târgu-Mureş la Braşov?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Târgu-Mureş și Braşov.

Care este prețul biletelor de tren de la Târgu-Mureş la Braşov?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Târgu-Mureş la, de asemenea, doar Braşov 27,40 RON, în timp ce prețul mediu este 94,60 RON.

Prețul biletului Târgu-Mureş - Braşov în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 31,10 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Târgu-Mureş și relativ scurt Braşov ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Braşov ultimul ajungeti?

Puteți lua trenul spre Târgu Mureș, Târgu Mureș Nord, Azomureș Hc și Târgu Mureș Sud la Braşov, care ajunge la Dârste, Brașov și Bartolomeu.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Târgu-Mureş la Braşov programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 6 ore și 27 minute Braşov ultimul, dar, în medie, este nevoie de 8 ore și 24 minute. Primul tren indreptat spre Braşov ultimul la 04:11, în timp ce ultima părăsește Târgu-Mureş la 00:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another