Gasiți un tren de la Târgu-Mureş până la Iaşi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 56 RON
Durata călătoriei 17 h 18 min
Călătorii pe zi 118
Prima plecare: 03:10
Ultima plecare: 22:30
Distanța 242km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Târgu-Mureş la Iaşi.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Iaşi. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Târgu-Mureş la Iaşi, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Târgu-Mureş pentru a Iaşi?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Târgu-Mureş și Iaşi.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Iaşi?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Târgu-Mureş la Iaşi pentru 56,25 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 195,58 RON medie Iaşi ultimul.

Prețul biletului Târgu-Mureş - Iaşi în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
42,78 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
79,05 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Ce stații face trenurile să plece de la Iaşi?

Trenurile spre pot pleca din Iaşi ultimul Târgu Mureș Sud, Târgu Mureș, Târgu Mureș Nord și Azomureș Hc și să ajungă la Nicolina, Remiza T. Socola H și Iași.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Iaşi ultimul?

Durata medie a călătoriei este 17 ore și 34 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 15 ore și 23 minute în Iaşi. Primul tren pleacă de la Târgu-Mureş la 03:02, iar ultimul pleacă la 22:10. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another