Gasiți un tren de la Târgu Ocna până la Bârlad

Începe de la
18,25 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Târgu Ocna la Bârlad cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Târgu Ocna la Bârlad? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Târgu Ocna la Bârlad?

Când călătoriți de la Târgu Ocna la Bârlad, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 37,23 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 18,25 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Târgu Ocna la Bârlad transport tren

Cel mai bun preț 18,25 RON
Durata călătoriei 4 h 57 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 07:05
Ultima plecare 18:20
Distanța 81 km
Plecare Târgu Ocna
Sosire Bârlad
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
9
Transportatori
3
Prețul minim
18,25 RON
Prețul maxim
92,02 RON

Târgu Ocna - Bârlad

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să merg de la Târgu Ocna la Bârlad cu trenul?

Călătoria de la Târgu Ocna la Bârlad acoperă o distanță de 82 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h 57 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 h 35 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Târgu Ocna la Bârlad făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Târgu Ocna la Bârlad?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Târgu Ocna la Bârlad, care de obicei este la 07:05. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 18:20. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Târgu Ocna laBârlad?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Târgu Ocna de la următoarele stații: Saline Hc și Târgu Ocna. Sosind la Bârlad, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bârlad. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Bârlad.

Câte călătorii de la Târgu Ocna la Bârlad sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 9 plecări zilnice de la Târgu Ocna la Bârlad. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 12 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Infofer, CFR Călători și și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie plecări de la Târgu Ocna care merg direct la Bârlad. Există 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback