Gasiți un tren de la Târgu Trotuş până la Bentu

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Bentu

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 20,30RON
Durata călătoriei 7 h 38 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare: 05:15
Ultima plecare: 13:31
Distanța 135km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Târgu Trotuş la Bentu pe virail.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Târgu Trotuş la Bentu. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii deservesc ruta de la Târgu Trotuş la Bentu?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Infofer, servind ruta trenului între Târgu Trotuş și Bentu.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Bentu?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Târgu Trotuş la Bentu ultimul de 28,28 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Târgu Trotuş pentru a putea fi în jur de Bentu 20,30 RON.

Trenuri din Târgu Trotuş spre Bentu


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Târgu Trotuş și Bentu?

Puteți lua trenul spre Trotus Hm la Bentu, care ajunge la Bentu Hc.

Cât timp durează de la Târgu Trotuş la și când Bentu trenurile plece?

În medie, este nevoie de 7 ore și 13 minute pentru a ajunge la cu trenul Bentu, dar va avea nevoie de 4 ore și 49 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 05:11, în timp ce ultima părăsește Târgu Trotuş la 13:11.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another