Gasiți un tren de la Tecuci până la Iaşi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 24 RON
Durata călătoriei 3 h 11 min
Călătorii pe zi 25
Prima plecare 04:48
Ultima plecare 21:54
Distanța 147 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Tecuci la Iaşi pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Iaşi. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Tecuci la Iaşi, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Tecuci la Iaşi?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Tecuci la, de asemenea, doar Iaşi 20,91 RON, în timp ce prețul mediu este 36,93 RON.

Ce companii de turism de la Tecuci cu trenul până la Iaşi?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Tecuci ruta trenului -. Iaşi .

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
24 RON 24 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
21,93 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Tecuci spre Iaşi

Cât timp va dura de la Tecuci te la cu trenul și Iaşi atunci când fac trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 h 19 min Iaşi ultimul, dar, în medie, este nevoie de 3 h 17 min. Primul tren indreptat spre Iaşi ultimul la 05:06, în timp ce ultima părăsește Tecuci la 21:54.

Stații care servesc linia de cale ferată Tecuci - Iaşi?

Trenurile spre pot pleca din Iaşi ultimul Tecuci Nord Hc și Tecuci și să ajungă la Iași, Nicolina și Remiza T. Socola h.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Deoarece călătoria între Tecuci și relativ scurt Iaşi ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.