Gasiți un tren de la Timişoara până la Arad

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Arad

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 5,80RON
Durata călătoriei 1 h 46 min
Călătorii pe zi 395
Prima plecare: 04:30
Ultima plecare: 23:26
Distanța 48km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Timişoara la Arad.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Timişoara la Arad?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Timişoara și Arad.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Timişoara la Arad?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Timişoara la Arad pentru 5,80 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 75,78 RON medie Arad ultimul.

Prețul biletului Timişoara - Arad în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
6,80 RON6,80 RON6,50 RON6,80 RON6,50 RON6,50 RON6,50 RON

Trenuri din Timişoara spre Arad


Cu trenul de la Timișoara la Arad

Mai puțin de o oră durează o călătorie pe ruta de tren Timișoara-Arad. Pe segmentul feroviar, programul de circulație este unul extrem de ofertant, cu plecări din oră în oră, din stațiile principale ale Timișoarei. În Arad, tranzitul de la Gară spre centrul orașului și alte puncte de interes este realizat atât cu tramvaiul, cât și cu autobuzul. Cetatea Aradului, fortificație construită în stil Vauban-Tenaille, renumita Piață George Enescu, Biserica „Sfântul Anton de Padova”, Biserica Roșie, Biserica „Sfântul Anton de Padova”, Casa cu Ghiulele, impozanta Statuie a Libertății, realizată în 1890, Turnul de Apă, ce oferă o panoramă impresionantă asupra orașului de la înălțimea de 35 metri, Muzeul de Artă, cel de Istorie și cel de Științele Naturii – toate se numără printre obiectivele orașului.

Trasee turistice în jurul Aradului

Din „Mica Vienă de pe Mureș”, traseele în împrejurimi sunt numeroase și ușor accesibile cu autobuzul sau trenul, majoritatea la mai puțin de o oră distanță. Pasionații de cultură, istorie și religie pot vizita Cetatea Șoimoș, atestată documentar în anul 1278, Mănăstirea Radna din Lipova, Cetatea Ineu, Mănăstirea Hodoș–Bodrog, cel mai vechi așezământ monahal ortodox din țară, Cetatea Tăuț, cu valuri de apărare, datată în secolele XIII-X, Muzeul Memorial „Ioan Slavici” și „Emil Monția”.

Cei care doresc excursii în natură pot alege să meargă la Balta Şoimoş din Lipova (rezervaţie de floră și faună), Balta Ghioroc, Lacul artificial Tauţ cu un sat de vacanță, Grădina Botanică de la Macea, cu peste 2000 de specii de arbori, sau Pădurea Vladimirescu.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another