Tren Timişoara - Beclean prețuri de la 28,49RON

Începe de la
28,49RON
Descoperă

Timişoara la Beclean de la tren

Călătoria de la Timişoara la Beclean de la tren este de 276,7 km și durează 8 h 12 min. Există 36 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:54 și ultima la 00:30. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Beclean cu tren pentru doar 28,49RON sau până la 148,15RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 28,49RON.

Cel mai bun preț 28,49RON
Durata călătoriei 8 h 12 min
Conexiune pe zi 36
Cel mai mic pret 28,49RON
Cel mai mare preț 148,15RON
Prima Plecare 05:54
Ultima Plecare 00:30
Distanţă 276,7 km
Plecare Timişoara
Sosire Beclean
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Timişoara la Beclean

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  24°
  Oct 03
  Detalii
  26°
  Oct 04
  Detalii
  26°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  24°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  28°
  Oct 10
  Detalii
  28°
  Oct 11
  Detalii
  27°
  Oct 12
  Detalii
  24°
  Oct 13
  Detalii
  21°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Timişoara la Beclean

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Timişoara la Beclean. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Timişoara la Beclean
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Beclean.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Beclean, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Beclean.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Beclean

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Beclean pot fi găsite până la 46RON dacă aveți noroc sau 53RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 65RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Beclean cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Beclean, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Beclean
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Beclean cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Timişoara la Beclean Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.2kg
Autobuz
27.5kg
Zbor
1,100.2kg
Mașină
106.1kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Beclean cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Beclean sunt 4.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Beclean? Luând trenul între Timişoara și Beclean veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,096.0kg față de un zbor, 23.3kg față de autobuz și 102.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Beclean?
Un bilet de tren de la Timişoara la Beclean este de 95,92RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 28,49RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Beclean?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Beclean este de 28,49RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Beclean cu tren?
Distanța între Timişoara și Beclean este de 276,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Beclean?
Călătoria de la Timişoara la Beclean durează în medie 12 h 13 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 h 12 min.
Ce companii operează de la Timişoara la Beclean?
Ruta Timişoara - Beclean este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Beclean?
Ruta de la Timişoara la Beclean are în medie 36 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Beclean?
Primul tren de la Timişoara la Beclean pleacă la orele 05:54. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Beclean?
Ultimul tren de la Timişoara la Beclean pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Beclean?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 28,49RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Beclean?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Beclean. Puteți merge de la Timișoara Nord, Timișoara C.e.t. și Ronaț Triaj Gr. D și puteți ajunge la Beclean Pe Someș.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Beclean?
Există în medie 2 de la Timişoara pentru a merge la Beclean.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Beclean?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Beclean este 8 h 12 min.
Există un tren direct de la Timişoara la Beclean?
Da, există un tren direct între Timişoara și Beclean.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Beclean?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Beclean creează 4.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Beclean

Rute asemănătoare

Alte rute populare