Gasiți un tren de la Timişoara până la Constanţa

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 88 RON
Durata călătoriei 16 h 43 min
Călătorii pe zi 182
Prima plecare: 05:17
Ultima plecare: 23:26
Distanța 609km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Timişoara la Constanţa pe virail.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la Timişoara cu trenul până la Constanţa?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea Regio Călători, CFR Călători și Astra Trans Carpatic, oferind conexiuni de tren între Timişoara și Constanţa.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Constanţa?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Timişoara la Constanţa pentru 87,60 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 396,20 RON medie Constanţa ultimul.

Prețul biletului Timişoara - Constanţa în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
120 RON135 RON Detalii 128 RON128 RON120 RON120 RON
418 RON1.248 RON Detalii 654 RON505 RON827 RON726 RON

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Mai ales atunci când călătoresc singuri, astfel de călătorii de lungă durată poate fi extrem de plictisitoare. Avionul este, în acest caz, alternativa perfectă: dacă se poate rezerva în avans, companiile aeriene low cost care pot oferi bilete la Constanţa chiar mai ieftin decât bilete de tren.

Ce stații face trenurile să plece de la Constanţa?

Trenurile spre pot pleca din Constanţa ultimul Timișoara C.E.T., Timișoara Est, Timișoara Nord, Timișoara Sud și Ronaț Triaj Gr. D și să ajungă la Constanța.

Cât timp durează de la Timişoara la și când Constanţa trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 17 ore și 7 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 13 ore și 32 minute în Constanţa. Primul tren pleacă de la Timişoara la 06:08, iar ultimul pleacă la 23:09. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another