Gasiți un tren de la Timişoara până la Constanţa

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 105,55RON
Durata călătoriei 18 h 18 min
Călătorii pe zi 182
Prima plecare: 05:17
Ultima plecare: 23:26
Distanța 609km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Timişoara la Constanţa pe virail.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la Timişoara cu trenul până la Constanţa?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Timişoara și Constanţa.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Constanţa?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Timişoara la Constanţa pentru 105,55 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 244,18 RON medie Constanţa ultimul.

Prețul biletului Timişoara - Constanţa în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
145 RON120 RON Detalii 145 RON128 RON Detalii 130 RON
3.133 RON846 RON Detalii 1.088 RON802 RON Detalii 1.032 RON

Trenuri din Timişoara spre Constanţa


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Mai ales atunci când călătoresc singuri, astfel de călătorii de lungă durată poate fi extrem de plictisitoare. Avionul este, în acest caz, alternativa perfectă: dacă se poate rezerva în avans, companiile aeriene low cost care pot oferi bilete la Constanţa chiar mai ieftin decât bilete de tren.

Ce stații face trenurile să plece de la Constanţa?

Trenurile spre pot pleca din Constanţa ultimul Timișoara Sud, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est, Timișoara C.E.T. și Timișoara Nord și să ajungă la Constanța.

Cât timp durează de la Timişoara la și când Constanţa trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 16 ore și 35 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 13 ore și 52 minute în Constanţa. Primul tren pleacă de la Timişoara la 13:08, iar ultimul pleacă la 22:02. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another