Gasiți un tren de la Timişoara până la Făget

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 11 RON
Durata călătoriei 3 h 53 min
Călătorii pe zi 63
Prima plecare: 05:47
Ultima plecare: 17:20
Distanța 75km

bilete de tren ieftine de la Timişoara pe virail Făget.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Timişoara la o clipire Făget din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Trenurile de la Timişoara la care companiile: Făget se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Timişoara la Făget oferite de CFR Călători.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Făget?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Timişoara din 11,05 RON Făget. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 42,88 RON.

Prețul biletului Timişoara - Făget în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
12 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Făget ultimul ajungeti?

Puteți lua trenul spre Timișoara Est, Timișoara Sud, Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D și Timișoara C.E.T. la Făget, care ajunge la Făget.

Cât timp durează de la Timişoara la și când Făget trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 ore și 2 minute Făget ultimul, dar, în medie, este nevoie de 2 ore și 28 minute. Primul tren indreptat spre Făget ultimul la 05:11, în timp ce ultima părăsește Timişoara la 18:10.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another