Gasiți un tren de la Timişoara până la Făget

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12,30 RON
Durata călătoriei 4 h 9 min
Călătorii pe zi 20
Prima plecare 07:40
Ultima plecare 21:04
Distanța 75 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Timişoara la Făget pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Făget?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Timişoara din 11,05 RON Făget. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 25,70 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Timişoara la Făget?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Timişoara ruta trenului -. Făget .

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii Detalii 12,30 RON Detalii Detalii Detalii
18,27 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Timişoara spre Făget

Cât timp va dura de la Timişoara te la cu trenul și Făget atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 5 h 3 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 1 h 46 min în Făget. Primul tren pleacă de la Timişoara la 07:44, iar ultimul pleacă la 21:04.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Timişoara și Făget?

Trenurile spre pot pleca din Făget ultimul Timișoara Nord, Timișoara Sud, Timișoara Est, Timișoara C.E.T. și Ronaț Triaj Gr. D și să ajungă la Făget.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.