Gasiți un tren de la Timişoara până la Gherla

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 50 RON
Durata călătoriei 13 h 18 min
Călătorii pe zi 19
Prima plecare 07:44
Ultima plecare 21:04
Distanța 251 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Gherla.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Timişoara la o clipire Gherla din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este prețul biletelor de tren de la Timişoara la Gherla?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Timişoara din 50 RON Gherla. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 78,49 RON.

Ce companii de turism de la Timişoara cu trenul până la Gherla?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Timişoara și Gherla.

Prețul biletului - în fiecare zi

49,94 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Timişoara spre Gherla

Cât timp va dura de la Timişoara te la cu trenul și Gherla atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 13 h 18 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 6 h 54 min în Gherla. Primul tren pleacă de la Timişoara la 07:44, iar ultimul pleacă la 21:04.

Ce stații face trenurile să plece de la Gherla?

Trenurile spre pot pleca din Gherla ultimul Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est, Timișoara C.E.T. și Timișoara Sud și să ajungă la Gherla.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Deoarece călătoria între Timişoara și relativ scurt Gherla ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.