Gasiți un tren de la Timişoara până la Jimbolia

Începe de la
11,60 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Timişoara la Jimbolia cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Timişoara la Jimbolia? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Timişoara la Jimbolia cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Jimbolia. Însă în medie veți plăti în jur de 15,49 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 11,63 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Timişoara la Jimbolia de la Train este de 40 km și durează 1 h 22 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:42 și ultima la 02:15. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Jimbolia cu Train pentru doar 11,63 RON sau până la 19,35 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 11,63 RON
Durata călătoriei 1 h 22 min
Conexiune pe zi 50
Cel mai mic pret 11,63 RON
Cel mai mare preț 19,35 RON
Prima Plecare 07:42
Ultima Plecare 02:15
Distanţă 40 km
Plecare Timişoara
Sosire Jimbolia
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Timişoara la Jimbolia

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  -2°
  Feb 11
  Detalii
  -1°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
  12°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Timişoara - Jimbolia Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Timişoara la Jimbolia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
11.4kg
Tren
0.56kg
Autobuz
2.72kg
Mașină
1.96kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Jimbolia

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează să ajung de la Timişoara la Jimbolia cu trenul?

Distanța dintre Timişoara și Jimbolia este în jur de 40 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 h 22 min. Totuși, cele mai rapide rute între Timişoara și Jimbolia durează 32 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Timişoara la Jimbolia?

Prima plecare zilnică de la Timişoara la Jimbolia este la 07:42, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 02:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Timişoara și Jimbolia. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Timişoara laJimbolia?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Timişoara și Jimbolia. Vă puteți începe călătoria în Timişoara la stații precum Timișoara Nord, Timișoara C.e.t. și Ronaț Triaj Gr. D. Acestea se leagă de stații care includ Clarii Vii Hc și Jimbolia din Jimbolia. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Timişoara la Jimbolia.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Timişoara la Jimbolia?

Dacă vreți să ajungeți de la Timişoara la Jimbolia, puteți călători cu furnizori precum Infofer, Regio Călători și . Veți găsi un număr maxim de 51 plecări pe zi. În medie, sunt 50 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 12 călătorii directe între Timişoara și Jimbolia. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 38 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback