Gasiți un tren de la Timişoara până la Jimbolia

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 11,60 RON
Durata călătoriei 1 h 16 min
Călătorii pe zi 51
Prima plecare 08:41
Ultima plecare 01:15
Distanța 40 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Jimbolia.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Timişoara la o clipire Jimbolia din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Timişoara la Jimbolia?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Timişoara din 11,60 RON Jimbolia. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 15,35 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Timişoara la Jimbolia?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Regio Călători, servind ruta trenului între Timişoara și Jimbolia.

Trenuri din Timişoara spre Jimbolia

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Timişoara la Jimbolia programată?

În timp ce primul tren spre frunze la 08:41 Jimbolia ultimul, ultima este programată pentru 01:15. Durata medie a călătoriei este de 1 h 16 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Jimbolia în 32 min.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Timişoara și Jimbolia?

Trenurile spre pot pleca din Jimbolia ultimul Timișoara Nord, Timișoara Sud, Timișoara Est, Timișoara C.E.T. și Ronaț Triaj Gr. D și să ajungă la Clarii Vii Hc și Jimbolia.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Timişoara și relativ scurt Jimbolia ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.