Gasiți un tren de la Timişoara până la Jimbolia

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12 RON
Durata călătoriei 1 h 39 min
Călătorii pe zi 120
Prima plecare: 07:34
Ultima plecare: 01:15
Distanța 40km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Timişoara la Jimbolia.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Timişoara la Jimbolia?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Timişoara la Jimbolia oferite de Regio Călători și CFR Călători.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Jimbolia?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la, de asemenea, doar Jimbolia 11,60 RON, în timp ce prețul mediu este 15,45 RON.

Prețul biletului Timişoara - Jimbolia în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
12 RON Detalii Detalii 12 RON Detalii Detalii Detalii

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Timişoara și relativ scurt Jimbolia ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Jimbolia ultimul ajungeti?

Puteți lua trenul spre Timișoara Nord, Timișoara Est, Timișoara Sud, Ronaț Triaj Gr. D și Timișoara C.E.T. la Jimbolia, care ajunge la Clarii Vii Hc și Jimbolia.

Cât timp durează de la Timişoara la și când Jimbolia trenurile plece?

În medie, este nevoie de 1 ora și 20 minute pentru a ajunge la cu trenul Jimbolia, dar va avea nevoie de 34 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 07:06, în timp ce ultima părăsește Timişoara la 01:10.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another