Gasiți un tren de la Timişoara până la Oradea

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 19,25 RON
Durata călătoriei 10 h 31 min
Călătorii pe zi 75
Prima plecare 06:52
Ultima plecare 01:25
Distanța 156 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Oradea.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Oradea?

În medie, bilete de tren de la Timişoara la 33,62 RON de cost Oradea, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 19,25 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Timişoara la Oradea?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători și care deservesc Timişoara ruta trenului -. Oradea .

Prețul biletului - în fiecare zi

19,49 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Timişoara spre Oradea

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Oradea ultimul este călătoria?

În timp ce primul tren spre frunze la 07:07 Oradea ultimul, ultima este programată pentru 01:25. Durata medie a călătoriei este de 10 h 29 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Oradea în 2 h 58 min.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Oradea ultimul ajungeti?

Trenurile să plece de la Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Nord, Timișoara Sud, Timișoara Est și Timișoara C.E.T. Timişoara Oradea ultimul și ajung în Oradea, Oradea Vest, Oradea Est Triaj H și Oradea Est.

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.